Een nieuw project rond de bouwplaats Nieuw Zaailand te Leeuwarden

Op de schutting rond de bouwplaats Nieuw Zaailand te Leeuwarden hangen aan de zijde van de rechtbank weer nieuwe borden*. Deze keer met tekeningen van kinderen uit de groepen 5 en 6 van basisscholen in Leeuwarden. De kinderen hebben meegedaan aan een educatief project van Historisch Centrum Leeuwarden. Heb foto's genomen van borden met tekeningen één van de scholen. Betekent natuurlijk niet dat de andere niet mooi zijn, maar je moet voor een fotoserie in een webartikel keuzes maken. Klik hier voor meer informatie over het project.
Overigens was het lastig alle borden 'recht' op de foto te krijgen. Er staan nogal wat vlaggemasten die 'vrij' fotograferen wat belemmeren.
Ik heb voor de borden van C SBO Aquamarijn gekozen.
Bekijk ze en ga ook de andere borden bekijken. Zeer de moeite waard. En live kun je om de vlaggemasten heen kijken (nog een reden om te gaan)

* te zien in juli en augustus 2011

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.