Jongeren en media – onderzoek onder middelbare scholieren

Mijn oudste dochter doet in het kader van haar afstuderen een onderzoek naar jongeren en media. Het onderzoek betreft een online vragenlijst. Tijdens het beantwoorden van de vragen wordt ook gevraagd naar een filmpje te kijken en op basis daarvan enkele vragen te beantwoorden.
Omdat door aanpassing van de uiterlijke afstudeerdatum de deadline voor het inleveren van de scriptie is vervroegd moet het onderzoek snel worden uiitgevoerd.
Daarom ook het verzoek de link naar het onderzoek bij zoveel mogelijk middelbare scholieren bekend te maken.

Help Rianne!

En dit is de intro naar het onderzoek:

Beste middelbare scholier,

Voor het afronden van mijn studie Communicatiewetenschap ben ik bezig met een onderzoek naar Jongeren en media. Je kent ze vast wel, films over onderwerpen als pesten, familieproblemen, geweld. Vinden jongeren dit eigenlijk wel leuk? Daarom wil ik JOUW mening weten!

Via onderstaande link kom je bij een online vragenlijst. Het duurt ongeveer 15 minuten om de vragenlijst in te vullen, inclusief het bekijken van een kort dilmfragment. Superbedankt dat jij mij wilt helpen! En stuur deze link vooral ook door aan alle andere middelbare scholieren die jij kent, ik heb zoveel mogelijk invullers nodig!

http://www.facebook.com/l/f2340ef8UzL_0QfMTKgZ5bK2cug/https%3A%2F%2Fexamine.vu.nl%2Fcgi-bin%2Finferentie.pl%3Fqst_id%3D15988

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.