Kamer eist opheldering loon korpschef Flevoland

Wat is er in de kamerleden gevaren dat ze zich nu ineens zo geweldig druk maken om het salaris van een interim manager. Wat er in Flevoland gebeurt is bijna van alle tijden. Niet een bedenksel van een burgemeester of een politiekorps. Nee, het gaat om vrij normale tarieven voor een interim manager die al tientallen jaren worden gehanteerd
Maar misschien moet ik me niet zo zeer druk maken over dit voorbeeld. Ernstiger is het dat dit een voorbeeld is van het denken van onze volksvertegensoordigers. Niet gehinderd door enige kennis gaan ze na een berichtje in de media van alles roepen.
En als dat nu ging over de voorwaarden om zo snel mogelijk de aansturing van het korps Flevoland op orde te krijgen. Integendeel. Voor de buhne wordt de grootst mogelijke verontwaardiging geetaleerd. Moet er iemand worden overtuigd of is dit inzetten op korte termijn (kiezers)winst?

Eigenlijk zou ik de kamerleden een tegenvraag willen stellen. Als jullie het tarief voor een interimmanager een grof schandaal vinden, waarom zijn jullie dan niet veel eerdere in actie gekomen?
Maar misschien is het veel beter eerst nog eens te laten voorrekenen wat de interimmanager er zelf aan over houdt.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.