Pink Project DVD The Wall

Gisteravond ben ik met één van mijn dochters bij de presentatie geweest van de DVD die is gemaakt van het optreden van Pink Project op 18 september 2010. Op die dag vond een huzarenstukje plaats: De integrale uitvoering van The Wall van Pink Floyd. Plaats van uitvoering was het  terrein van Lijm en Cultuur in Delft. Compleet met effecten en een heuse muur die tijdens het optreden wordt opgebouwd en natuurlijk aan het eind …. Net zoals Pink Floyd het heeft gedaan na het uitkomen van het album in de jaren 70 van de vorige eeuw.

Alle mensen die direct na het concert de DVD hadden besteld waren gister in de oefenruimt van Pink Project in Zevenhuizen aanwezig. Met z’n allen hebben we de DVD bekeken. En als toetje heeft de band nog opgetreden. Ik heb een paar filmpjes gemaakt:

  • Comfortably Numb
  • Shine On Yoy Crazy Diamond en
  • Time
  • Zeker de moeite waard!

    Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.