Verfraaien Oude Lombardsteeg

In de krant heb ik iets gelezen over het verfraaien van de Oude Lombardsteeg, de steeg tussen Nieuwestad en Ruiterskwartier bij VenD. Het idee is er een aantrekkelijke en uitnodigende verbinding van te maken tussen de twee genoemde winkelstraten.
De nieuwe bestrating had ik al gezien, maar ze zijn nu ook bezig met het maken van nieuwe muurschiulderingen. Ik heb er een paar foto’s van gemaakt. Er ligt een groene waas over de foto’s, maar dat is een instellingsfout (van mezelf) op mijn Samsung camera (niet opgelet dus) .

De eerste indruk is veelnbelovend. Kijk zelf maar:

Klik hier voor een slideshow

[nggallery id = 3]

Overigens is er spontaan een vertaling van mijn tekst gemaakt bij het invoegen van een slideshow. De tekst luidt als volgt:

In the newspaper I had read something about decorating the Lombard Lane , the alley between New Town and Quarter Horse . The idea is that an attractive and inviting pedestrian route between the two shopping streets .
The pavement I had seen , but now they are also working on new paintings making . I have a few pictures of it . There is a green haze over the pictures , but that is a setting error on my Samsung camera to have ( so not paying attention ) .

Dit bericht is geplaatst in Blogpost, Foto's, Leeuwarden met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*